Op 1 maart is het Complimentendag!

Door De Redactie

Wist je dat 1 maart de dag van de complimenten is? Dé perfecte dag om aan mensen te denken die je liefhebt met een leuk complimentje. Geniet van je dag en maak er gebruik van! Benadruk de positieve kwaliteiten van de mensen om je heen en iedereen gaat met een lach op zijn gezicht slapen.
 

De oorsprong

In 1998 ging de eerste Complimentendag door in de Verenigde Staten. Pas twaalf jaar later was het de beurt aan België toen het idee werd opgepikt door een non-profit organisatie. Het initiatief wordt ondersteund door verschillend bedrijven, organisaties en alle mediabedrijven.

Doelstellingen

Het oorspronkelijk doel van deze dag is de menselijke waarden zoals respect, liefde en relaties te bevorderen. Iedereen die meedoet wordt gevraagd om zijn gedachten en gevoelens te uiten aan zijn of haar omgeving om bij te dragen aan een droom: een vredevolle en aangename wereld.

Hoe deelnemen?

Niets is makkelijker dan deelnemen aan dit geweldig initiatief. Je moet het gewoon doen! Complimentjes geven aan mensen die belangrijk voor je zijn. Bedank ze en toon respect. Heb je het geluk niet om al deze lieve mensen persoonlijk te bedanken? Verstuur je compliment via mail, sms of Facebook. Je hebt geen excuses meer!

Ons compliment voor jullie, lezeressen? Jullie zijn allemaal geweldig!

 

Lees ook:

Partner Content