Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Op avontuur met de Anubis-bewoners

Door De Redactie
De vijf vrienden uit Het Huis Anubis keren in dit nieuwe avontuur terug in de tijd. De god van de Kelten heeft hen geroepen om hem te helpen...

Als Anastacia in een museum een Keltische halsketting omdoet, worden de vijf Anubis-bewoners teruggezonden naar de tijd van de Kelten. Cerunnos, god van de Kelten, heeft hen geroepen om de jonge Taran te redden. Omdat voorspeld is dat Taran de nieuwe koning zal worden, wil Balor – interimkoning en donkere druïde – de jongen offeren. De Vijf doen er alles aan om Taran te helpen en gaan op zoek naar de Steen van Fal, een magische steen die ergens in de burcht van Balor verborgen is. Zal het hen lukken om deze steen op tijd te vinden?

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ook jij kan met vier vrienden op avontuur vertrekken want bij de release van de dvd “Het Huis Anubis: De Vijf en de toorn van Balor” hoort ook een grote wedstrijd waarbij je kans maakt op een supercoole Anubis Adventure Dag, samen met de bewoners van het Huis Anubis. In de dvd vind je een leaflet met 5 registratiecodes. Deze geheime codes voor jou en 4 vrienden geeft toegang tot een online spel waarin alles draait om vriendschap, spanning en avontuur. En samen speel je voor die avontuurlijke dag in het gezelschap van jouw helden!

De dvd Het Huis Anubis: De Vijf en de toorn van Balor is vanaf nu verkrijgbaar op dvd.