VIDEO: Is dit hét origineelste souvenir aan je bruidsboeket?

bruidsboeket

Vroeger was het de gewoonte om je bruidsboeket te in te drogen en te bewaren. Vaak belandde dat boeket dan op een stoffig plaatsje en werd het vergeten. Ben je op zoek naar een originele manier om je bruidsboeket een tweede leven te geven? Schilder er dan een jurk mee! 

Cara Marie Piazza, kunstenares van beroep, gebruikt je oude bruidsboeket om er jurken en kimono’s mee te schilderen. Ze gebruikt enkel natuurlijke soorten verf in haar kunstwerken. “Ik gebruik bloemen en andere kleurbronnen die anders toch in de vuilnisbak zouden belanden. Zo maak ik de afvalberg toch al iets kleiner,” zegt Cara.

“Heel wat soorten kunstverf vervuilen ons water en doen meer kwaad dan goed aan het milieu,” vertelt ze. Cara vindt dat mensen veel milieubewuster moeten worden en de enige manier waarop dat kan, is door veel vragen te stellen. “Kledij legt een lange weg af vooraleer het in onze kleerkast terecht komt. Het is daarom belangrijk om kleren die je niet meer wilt dragen, te recycleren. Gooi het niet zo maar weg!”

De geschilderde stukken van Cara zijn echte, unieke kunstwerkjes. Ze zijn een origineel aandenken aan de mooiste dag uit je leven. “Niemand zal dezelfde geschilderde jurk hebben, ook al komen ze alle twee van bij mij.” Daarbovenop ben je milieubewust door zowel een oude jurk als je bruidsboeket te recycleren.

Bekijk hier de volledige reportage: 

Bron: The Huffington Post

Lees ook:

 

Vorig artikel
De Libelle redactie kijkt naar Over Eva en dit vinden ze ervan!
Volgend artikel
Tripje Zuid-Afrika? Deze adresjes moet je zeker bezoeken

€ 12 voor een duoticket voor de For Lovers trouwbeurzen

Op zoek naar de mooiste huwelijkslocatie? Wil je huwelijksfotografen met elkaar vergelijken? Loop je graag eens rond tussen de verschillende trouwjurken en maatpakken? Of wil je meer informatie rond het plannen van je huwelijk? Dan zijn de For Lovers beurzen een absolute must!

€12.00 €24.00