Petit Bazaar

Door De Redactie

Op zaterdag 11 en zondag 12 mei vindt de 9e editie van Petit Bazaar plaats. Op de beurs bieden tal van webshops hun producten te koop aan. Dat gaat van mooie kinderspullen, hippe hebbedingen tot juweeltjes voor mama.

Op Petit Bazaar stellen meer dan 80 standhouders een aantal producten van hun webshop voor. Bovendien kan je er niet alleen shoppen. Je vindt er ook een bar waar je even kan uitrusten met een drankje in de hand. Je kinderen zullen zich dan weer amuseren in de speelhoek waar er leuke kinderanimatie is.

Petit Bazaar valt dit jaar samen met Moederdag en daarom worden de mama’s extra in de bloemetjes gezet. Elke mama die langskomt op zondag 12 mei ontvangt een leuke attentie. Bovendien maken vier mama’s kans op maar liefst €300 shoptegoed. Voor meer informatie kan je terecht op de facebookpagina van Petit Bazaar of op deze website: http://www.petitbazaar.be/index.php?page=nieuwtjes.

Petit Bazaar gaat door in het ICC in Gent. Op zaterdag kan je er shoppen van 15u tot 20u. Op zondag van 10u tot 18u. De toegang tot de beurs is gratis.

Partner Content