YES! Mét korting naar ‘Pocahontas, de musical’

YES! Mét korting naar 'Pocahontas, de musical'

 

Na het grote succes van de musical ‘Alladin‘ pakt het productiehuis van James Cooke ‘Uitgezonderd‘ vanaf april uit met een splinternieuwe familiemusical: ‘Pocahontas’. En jij kunt er met korting heen!

Je kent het verhaal van Pocahontas ongetwijfeld door de Disney-film uit 1995, maar nu komt de indiaanse schone helemaal tot leven in het theater.

Het verhaal van Pocahontas

Pocahontas vertelt het waargebeurde verhaal van de gelijknamige Indiaanse prinses en de ontdekkingsreiziger John Smith. Als deze laatste voet aan wal zet in de ‘nieuwe wereld’, raakt hij onmiddellijk in conflict met de lokale indianenstam. Tijdens één van zijn verkenningstochten leert hij Pocahontas kennen. Zij laat hem inzien dat indianen niet zomaar ‘wilden’ zijn en dat de aarde meer is dan iets dat je alleen kunt bezitten. Een oorlog tussen de kolonisten en de indianen is echter onafwendbaar en als John Smith gevangen genomen wordt, zal de liefde meer dan ooit als wapen in de strijd geworpen worden.

De tekenfilm dateert al van 1995. Herinner jij je deze nog?

Leuk wist-je-datje

Wist je trouwens dat Disney zich met ‘Pocahontas’ voor het eerst liet inspireren door een bestaand figuur uit de geschiedenis? A little trip down to memory lane: Pocahontas was wel degelijk de dochter van het opperhoofd van de Powhatan-stam. Haar vader noemde de indiaanse schone ‘kleine dondersteen’, wat Pocahontas betekent.

Toen de kolonisten naar Virginia kwamen, zorgden Pocahontas en John Smith ervoor dat de kolonisten in leven bleven. Het verhaal van de disneyfilm klopt vrij goed met de geschiedenis, alleen de romance tussen de hoofdrollen bleef uit. Logisch, als je bedenkt dat Pocahontas nog maar 11 jaar was (!).

Kijkplezier met korting

Wil jij deze musical absoluut zien?

1. Ga dan naar Shedeals

… en betaal slechts 26,95 euro in plaats van 39 euro voor een toegangsticket.

2. Kies een voorstelling:

  • zaterdag 11 april om 13.30 uur
  • zondag 12 april om 13.30 uur
  • zondag 12 april om 17 uur
  • zaterdag 18 april om 13.30 uur
  • zaterdag 18 april om 17 uur

Bestel je tickets hier!

 

Ook leuk:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)