Praten met je kids wordt vanaf nu supergemakkelijk én fun

Door De Redactie
Met de drie boeken Kletsboek, Tienerklets!, en Vakantieklets kan je samen met je kids en tieners lachen, mopperen, fantaseren en natuurlijk eindeloos kletsen. Thuis, of onderweg...

Kletsboek!

Hoeveel keer heb je vandaag gelachen? Op welk dier lijkt papa het meest? Zou jij voor duizend euro konijnenkeutels opeten? Eens of oneens: ruzie zou moeten verboden worden?
Het Kletsboek! stelt honderden vragen die je samen met je kind (6+) invult. Met leuke lijstjes, testjes en keuzevragen raak je in gesprek met elkaar. Over wat je bezighoudt, wat je hebt meegemaakt, waar je van droomt, en waar je een bloedhekel aan hebt.
Samen het Kletsboek! invullen stimuleert op een speelse manier het contact tussen jou en je kids.

Prijs: 12,95 euro
Uitgeverij: Gezinnig
Online verkrijgbaar bij http://www.kleinezebra.com/merk/gezinnig


 

Tienerklets!

Hoe knoop je als ouder een deftig gesprek aan met je tiener als hij of zij op de middelbare school zit? Waarmee laat je een puber nadenken over zichzelf? Het boek ‘Tienerklets!’ nodigt uit om op een luchtige manier serieuze onderwerpen bespreekbaar te maken. Tieners worden, met lijstjes, vragen en opdrachten, uitgedaagd om na te denken over zichzelf en over hun omgeving. Speels, maar niet kinderachtig…

Prijs: 12,95 euro
Uitgeverij: Gezinnig
Online verkrijgbaar bij http://www.kleinezebra.com/merk/gezinnig

 

Vakantieklets!

Je zit met z’n allen in een volgepakte auto op weg naar het zonnige zuiden, en dan begint het: gemopper en verveling op de achterbank. Vakantieklets! is een leuk boekje met 48 uitscheurbare kaarten. Grappige opdrachten en vragen voor plezier onderweg en op de vakantiebestemming.
Op elke kaar staan eenvoudige en grappige opdrachten voor kinderen vanaf 6 jaar. Leuke vragen, spelletjes en invullijstjes om alleen of samen met broer, zus, mama, papa te doen. Kies en scheur een kaart naar keuze. Kun jij een kilometer lang (glim)lachen, stilzitten, aardige dingen zeggen?
Vakantieklets! bevat trouwens ook 12 kaarten speciaal voor ouders…

Prijs: 12,95 euro
Uitgeverij: Gezinnig
Online verkrijgbaar bij http://www.kleinezebra.com/merk/gezinnig

Partner Content