Restaurants poppen up

Restaurants poppen up

117

Sterrenchef Wout Bru neemt het tijdelijke aspect van een pop-up restaurant wel héél letterlijk. Hij popt exact 117 dagen up in Antwerpen, maar geen dag langer.  Aan het Antwerpse Zuid kan je vanaf 9 december je zelf tegoed doen aan de culinaire hoogstandjes van deze bekende chef-kok. Bij de naam Wout Bru hoor je waarschijnlijk de kassa al rinkelen? Hoeft niet: het wordt geen sterrenrestaurant, maar een zaak voor iedereen.

http://www.117bywoutbru.be/


Gaston

GASTON is de hotspot van Gent deze winter op culinair vlak. Op het dak van het Galveston-gebouw in Gent eet je je buikje rond terwijl je geniet van een adembenemend zicht. Deze industriële site is hip, trendy en stijlvol. Het voldoet ook aan alle verwachtingen die je van een pop-up restaurant met de edele naam Gaston, had.

http://www.gaston-gent.be/
 

-M- with a view

In ware James Bond-stijl dineer je hier als een echte diva (met een Martini, shaken, not stirred, in de hand)  op 30 meter hoogte bovenop het statige fabrieksgebouw van de Nieuwe Molens in Gent. Je dineert hier letterlijk en figuurlijk 'op niveau'. Voor een -M-enu met stijl betaal je €70,- inclusief wijnen.

http://www.m-gent.be

Bodega winterbar

Als kerst en Nieuwjaar zijn verteerd, is het tijd om naar Bodega te trekken. In deze Winterbar kan je vanaf 5 januari genieten van een adembenemend zicht op de Schelde. Bodega Winterbar is een leuke plek met een warm en gezellig restaurant.

http://www.bodega-antwerpen.be/


Balls & Glory

Tv-kok Wim Ballieu is dol op de echtheid van grootmoeders keuken. Zo popte hij dan ook up met Balls & Glory. Hier krijg je gehaktballen en stoemp voorgeschoteld. De nostalgische gerechten geeft Wim Ballieu een hedendaagse twist. Zijn gehaktballen voorziet hij van een heerlijke vulling die van dag tot dag varieert. Of zoals hij het zelf formuleert: 'What we like most about our meatballs is that they are filled with things we love'

http://www.ballsnglory.be/

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)