Couple Relaxing At Home Watching Television; Shutterstock ID 204839164; PO: Libelle online; Job: Artikel; romantische films voor Valentijn; Client: Rani; Other: Valentijn, films

13x een romantische filmavond met twee

Door Rani Merckx

Heerlijk knus tegen elkaar aan kruipen in de zetel met een romantische film op: meer heb je niet nodig voor Valentijn. We selecteerden alvast 13 toppers voor jou én je partner.

Samen gezellig onder een dekentje naar een filmpje kijken, dàt is pas liefde!

 

the Notebook

The Notebook

Begin jaren 40, vlak voor de Tweede Wereldoorlog, komen Allie en de charmante Noah elkaar voor het eerst tegen. Ze beleven een hartstochtelijke zomer samen, maar Allies rijke ouders vinden een arbeiderszoon geen partij voor hun dochter. Heeft deze relatie kans op slagen?

Deze liefdesfilm met Ryan Gosling en Rachel McAdams in de hoofdrol moet iederéén gezien hebben.

Bekijk de trailer hier.

the-age-of-adaline-wallpaper-9

The Age of Adaline

Wat als je voor altijd jong en mooi blijft? Het overkomt de jonge moeder Adaline (Blake Lively) na een mysterieus auto-ongeluk in de jaren ’30. Terwijl de wereld om haar heen ouder wordt, wordt Adaline zelf geen dag ouder. Om dit verborgen te houden is ze gedoemd tot een eenzaam bestaan, tot ze Ellis Jones (Michiel Huisman) tegenkomt.

 

Bekijk de trailer hier.

PS_I_Love_You_(film)

P.S. I love you

Holly en Gerry zijn een getrouwd paar uit Lower East Side in Manhattan. Wanneer Gerry sterft aan een hersentumor, mijdt Holly elk contact met haar familie en vrienden en belandt ze in een zware depressie. Tot Holly op een dag, voor haar dertigste verjaardag, een taart én een audio-recorder krijgt.

Hou zeker je zakdoeken klaar, want tranen zijn onvermijdelijk met deze romantische film!

Bekijk de trailer hier.

751609

Valentine’s Day

Maak kennis met verschillende personages die elk op hun eigen manier Valentijn vieren. De gebeurtenissen zorgen voor grappige, maar ook voor ontroerende scènes.

Met knappe verschijningen als Patrick Dempsey, Bradley Cooper én Ashton Kutcher.

Bekijk de trailer hier.

1020full-when-a-man-loves-a-woman-poster

When a Man loves a Woman

Dit romantische drama vertelt het verhaal van Alice, een vrouw met een alcoholverslaving. Haar man doet er alles aan om haar van de verslaving af te helpen, maar zal hij dit volhouden?

Bekijk de trailer hier.

pretty-woman-768

Pretty Woman

Voor wie van klassiekers houdt: laat je hart opnieuw veroveren door Julia Roberts en Richard Gere.

Rijke zakenman Edward (Richard Gere) komt op een dag prostituee Vivian (Julia Roberts) tegen. Edward huurt haar in, ze leren elkaar stilaan beter kennen en worden verliefd. Een prostituee en een zakenman – is de relatie gedoemd om te mislukken?

Bekijk de trailer hier.

11170036_ori

Life As We Know It

Het leven van Holly en Eric verandert drastisch nadat twee goede vrienden van hen omkomen in een auto-ongeval. Plots staan Holly en Eric in voor de zorg van baby Sophie, hun petekindje. Eén groot probleem: ze kunnen elkaar niet uitstaan!

Bekijk de trailer hier.

the best of me

The Best of Me

Twee high-school sweethearts komen elkaar 21 jaar later terug tegen in hun vroege woonplaats, door het overlijden van een gemeenschappelijke vriend. Bij het weerzien komen niet alleen hun oude gevoelens naar boven, maar ook de oude, pijnlijke herinneringen.

Bekijk de trailer hier.

PkonQsWOOU4.movieposter

Pearl Harbor

Een aangrijpend liefdesverhaal ten tijde van de Japanse aanval op Pearl Harbor en de Doolittle Raid, met de driehoeksverhouding van Evelyn en haar beste vrienden Danny en Rafe als rode draad.

Bekijk de trailer hier.

lake_house_poster

The Lake House

Als Alex in 2004 een huis aan een meer koopt, vindt hij brieven in de brievenbus van de vorige eigenaresse, Kate Forster. Hij wilt de brieven bij haar huidige adres afleveren, maar komt er dan achter dat het adres niet meer bestaat. Kate en Alex beginnen elkaar te schrijven en ontdekken tot hun grote schrik dat Alex in 2004 leeft en Kate in 2006. Ze proberen een manier te vinden om elkaar te ontmoeten, want de twee worden hopeloos verliefd op elkaar.

Bekijk de trailer hier.

51BwP5ffFML

It’s Complicated

Jane Adler (Meryl Streep) is een gescheiden moeder met drie kinderen. Haar ex-man Jake is hertrouwd met de veel jongere Agnes. Wat in eerste instantie een gesloten hoofdstuk bleek te zijn, mondt uit in een affaire tussen de twee. Maar dan ontmoet ze architect Adam.

Bekijk de trailer hier.

when-harry-met-sally-original2

When Harry met Sally

Harry en Sally kennen mekaar sinds hun studentenjaren. Elk op hun eigen manier zijn ze op zoek naar de juiste partner. Af en toe kruisen hun levens en stilaan ontstaat er een goede vriendschap tussen de twee. Maar kan een vriendschap tussen een man en een vrouw eigenlijk wel bestaan zonder dat seks in de weg komt?

11168092_ori

Gone with the Wind

Het verhaal gaat over Scarlett, een jonge vrouw die op de plantage van haar vader woont. Hoewel heel wat mannen bezwijken voor Scarletts uitstraling, heeft ze enkel oog voor Ashley. Wanneer Ashley in het huwelijksbootje stapt met een andere vrouw, besluit Scarlett wraak te nemen en trouwt ze met de Ashleys broer. Maar dan ontmoet ze de knappe Rhett, waar ze een opvallende haat-liefdeverhouding mee begint.

Bekijk de trailer hier.

Partner Content