Seks en zo voor nieuwsgierige tieners

Door De Redactie
Ergens tussen de 9 en de 15 jaar begint het lichaam van een kind te groeien en verandert het in dat van een volwassene. Heel wat jonge tieners weten echter niet wat deze veranderingen precies inhouden en wat de gevolgen zijn. Het overbekende boek "Seks en zo" is toe aan een nieuwe uitgave en helpt deze nieuwsgierige jongeren op de juiste weg...

Het is doodgewoon dat je zoontje of dochter nieuwsgierig is en meer wil weten over wat er allemaal met hun lichaam gebeurt. De meeste veranderen hebben maar met één ding te maken: ze zorgen ervoor dat je een baby kan maken en krijgen. En het maken van een baby heeft veel te maken met seks.

Seks staat niet zomaar op zichzelf; het heeft met van alles te maken: met je lichaam, volwassen worden, het gezin, baby’s, liefde, zorg, nieuwsgierigheid, gevoelens, respect en gezondheid. En soms zelfs met ziekte en dood.

Voor de meeste jongeren is seks een groot vraagteken, zelfs in deze tijden! En dat ze daar dus meer over willen weten, dat is de normaalste zaak van de wereld. Het boek "Seks en zo" wil ervoor zorgen dat jonge tieners gezond blijven, goed voor henzelf zorgen én de juiste beslissingen nemen, nu én in de periode dat ze opgroeien.

"Seks en zo" verscheen voor het eerst in 1994 en sindsdien hebben miljoenen kinderen wereldwijd het boek gebruikt voor eerlijke en betrouwbare antwoorden op hun vragen over verliefdheid – kussen – vrijen – baby’s – abortus – … In deze nieuwe uitgave is bovendien extra aandacht besteed aan veilig internetgebruik!

Seks en zo door Robie H. Harris en Michael Emberley
Uitg. Gottmer – ISBN 978902574254
15,95 euro
 

Partner Content