Spaar de Mega Mindy kaarten

Door De Redactie
Heb jij een echte Mega Mindy fan in huis? Verzamel dan van 13 september tot en met 30 november 2010 de 32 exclusieve speelkaarten met unieke beelden van de allernieuwste Mega Mindy film bij Q8.

Bij elke tankbeurt van minimum 25 liter bij Q8 krijg je een pakje met 4 exclusieve speelkaarten van de nieuwste Mega Mindy film “Het Zwarte Kristal”. Je kan 8 verschillende packs bijeensparen en alle kaarten kan je verzamelen in een superverzamelalbum.

Bovendien zit in ieder pack een code. Met die code surf je best vliegensvlug naar www.q8.be. Vul je code in en je doet mee aan de Mega Mindy wedstrijd! Misschien ga jij dan wel met drie vrienden naar de Q8 avant-première van de nieuwe Mega Mindy film of win je twee gratis tickets voor de Plopsa parken.

En dat is nog lang niet alles, want net als Mega Mindy kunnen de kids de held worden in een spannend spel. Zijn zij even slim, sterk en snel als hun superheldin? Dan kunnen ze zeker speelkaarten veroveren van hun vriendjes. De spelregels vind je terug in elke pack!

Partner Content