Speciaal voor kids: Zomerse pret bij SEA LIFE

Door De Redactie

Een regendag nét tijdens jouw vakantieweek aan zee? Niet getreurd, dankzij Shedeals ga jij deze zomer voor de helft van de prijs naar SEA LIFE. Ontdek samen met het hele gezin de wondere wereld van de haaien, pinguïns en andere dieren in dit fantastische park in Blankenberge. Met dit uitje scoor je gegarandeerd bij je kids!

SEA LIFE is dé bestemming voor een supertof dagje uit met het gezin! Maak een ontdekkingsreis doorheen zeeën en oceanen, lach je kapot met de knotsgekke pinguïns en raak de dieren zelf aan in de interactieve toutch pool, als je durft natuurlijk. Nergens anders zie je deze dieren van zo dichtbij! Vier van de pinguïnkoppeltjes hebben trouwens in mei een baby gekregen. Hopelijk ben jij klaar voor een overdosis schattigheid! Nieuw deze zomer is ook de kwallendisco waar je je kan vergapen aan een betoverend spektakel.

Het nationaal marine park biedt meer dan 50 aquaria met meer dan 2500 dieren en je valt hier van ene verbazing in de andere. Geloof ons wanneer we zeggen dat jij vanaf nu op een heel andere manier naar de zee zal kijken.

Via Shedeals profiteer je van een superkorting op je toegang tot SEA LIFE: je betaalt slechts € 8,50 i.p.v. € 17 voor 1 ticket!

Partner Content