Spectaculaire Mega Mindy op dvd

Door De Redactie

De Mega Mindy zaalshows staan altijd garant voor heel wat actie, grappige acts en bekende liedjes, maar afgelopen najaar stond de heldin samen met Toby, Commissaris Migrain, oma en opa Fonkel voor de meest spectaculaire show uit haar carrière...

Iedereen knutselde voor deze nieuwe show een geweldige act in elkaar, maar niemand heeft aan het decor gedacht. Gelukkig is opa Fonkel daar met een nieuwe uitvinding: de 3D machine! Hiermee kan je alles wat je wil tevoorschijn toveren, dus ook het meest coole en fantastische decor.

Maar twee boeven zijn dit te weten gekomen en willen de geweldige machine in handen krijgen. Alleen willen zij er geen decor mee toveren, maar wel geld…heel veel geld!

Mega Mindy zet alles op alles om de boeven te pakken te krijgen en hen een lesje te leren. Daarbij krijgt ze ook hulp van Mega Toby.

Deze dvd is een 2D registratie van de voorstellingen in Ahoy Rotterdam en kan gewoon bekeken worden zonder speciaal 3D-brilletje. Ondertussen weten we dat de Mega Mindy shows ons steeds waar voor ons geld geven en dat er altijd de nodige humor en actie aanwezig is.

Voor wie de show dus live miste, is deze dvd een aanrader!

Partner Content