Sporten in het kielzog van de Olympische atleten

Door De Redactie

Nu de Olympische Spelen voor de deur staan, probeert iedereen een graantje mee te pikken van die sporttrend. Ook de gaming-wereld speelt hier handig op in en lanceert nu "Summer Stars 2012", een sportgame waarin maar liefst 18 disciplines onder de loep genomen worden.

Summer Stars 2012 bevat 18 verschillende zomersportdisciplines, waaronder mountainbiken, duiken, hardlopen, zwemmen,… Gamers kunnen alle sporttakken beoefenen op 3 niveau's waardoor je geleidelijk aan kan opbouwen.

Het spel kan gespeeld worden op PlayStation 3, Xbox360 en Wii. Bij de twee eerste consoles kan je trouwens gebruik maken van je PlayStation Move en Kinect om de game te spelen. Door je bewegingen goed te controleren vermijd je een valse start, blijf je op het mountainbike-pad en blijf je met beide voetjes op de trampoline.

Je kan ervoor kiezen om de disciplines vrij te beoefenen, maar je kan ook je carrière gaan uitbouwen. Hoe meer medailles je behaalt, hoe meer topsporter je wordt.  Maar er is meer, want je kan ook met vrienden en familie  de competitie aangaan! Tot en met vier spelers kunnen gelijktijdig via een splitscreen het spel spelen.

Summer Stars 2012 zal vooral in de smaak vallen bij jonge gamers die nog niet al te kieskeurig zijn wat betreft graphics.  En let op…na het spelen van één van de sportdisciplines zal je merken dat je armen heel wat werk verricht hebben!

Partner Content