Stijlvol picknicken op zondag

Door De Redactie
Vanaf zondag 6 juli tot eind oktober kunnen zondaggenieters in 't Groen Kwartier op de site van het voormalige Militair Hospitaal Antwerpen stijlvol brunchen.

Vier maanden lang biedt Pop-Up Lounge Bar ‘t Groen Kwartier op zondag ‘t Groen Mandje aan, een trendy en exclusief door chef-kok Peter Lute samengestelde picknickmand. ‘t Groen Kwartier is deze zomer dan ook de plek bij uitstek om op zondag te genieten in een unieke historische omgeving met hoog designgehalte.

‘t Groen Mandje is geen doordeweekse picknickmand. De inhoud ervan is royaal, gedurfd en van topkwaliteit. Een frisse gazpacho om de smaakpapillen in stemming te brengen voor mooi gerijpte ham of gerookte zalm. Notenbrood bij een slaatje van scharreleitjes, truffel en aardappel. En nog veel meer prikkelende lekkernijen om ten slotte te eindigen met een zoetigheid.

De trendy picknickmand is speciaal voor ‘t Groen Kwartier ontworpen door het meermaals gelauwerde creatief bureau Maximal Design. De vorm en het materiaal van ‘t Groen Mandje zijn eigenzinnig, stoer, multifunctioneel en duurzaam. Het deksel van de mand doet trouwens dienst als picknikmat.

Wil je zo’n picknickmand bestellen? Surf dan naar www.groenkwartier.be of bel naar 03-289 02 89.
De mandjes kunnen iedere zondag afgehaald worden van 12.00u tot 18.00u waarna je ervan kan genieten in de tuin van ‘t Groen Kwartier. Uiteraard kan het mandje meegenomen worden als aandenken van die mooie zondag! Als de weergoden minder gunstig gezind zijn, is er in de bar de nodige ruimte voorzien.

Meer info:

  • ‘t Groen Mandje is bestemd voor 2 personen
  • prijs € 49 (inbegrepen: gerookte zalm, ham, gazpacho, zuurdesembrood, notenbrood, olijfolie/boter, salade van scharreleitjes, truffel en aardappel, aardbeien met dunnen room, patisserie en voor elk een glas cava)

Partner Content