Stilton schrijft Fantasia VI

Door De Redactie
Geronimo Stilton bestaat 10 jaar en dat zullen we geweten hebben want er staan heel wat festiviteiten op het programma! Sinds kort is ook z'n nieuwe avontuur "Fantasia VI" verkrijgbaar in de boekhandel...mét reukpagina's!

Fantasia verkeert – alweer – in moeilijkheden! Dit keer is het de koningin der heksenkoninginnen, Kuruvinda, die de vrede in het rijk bedreigt. Deze gi-ga-gruwel is de bewaakster van een machtige edelsteen met magische krachten: de Vuurrobijn. Maar dat is haar nog niet genoeg, want ze doet er alles aan om ook een tweede magische steen te bemachtigen: de Blauwe Saffier. Als dat haar lukt, zal ze oppermachtig worden en de baas kunnen spelen over heel Fantasia.

Er is maar één manier om dat te voorkomen: de Profetie van de Edelstenen moet worden vervuld! Daarin wordt voorspeld dat de Vuurrobijn en de Blauwe Saffier op een dag zullen samensmelten tot een nieuwe, nog veel machtiger steen, die ervoor kan zorgen dat de vrede in Fantasia voorgoed wordt hersteld…

“Fantasia VI” is een dik boek van maar liefst 392 pagina’s, maar kinderen zullen ervan smullen. Niet alleen omdat het verhaal naar goede gewoonte weer spannend en knap in elkaar zit, maar ook omdat er ook geroken kan worden aan het boek. Ja, er zitten echte geuren in dit boek verstopt! Leuk en origineel dus.

Geronimo Stilton Fantasie VI
ISBN 9789085921660
www.baeckens.be
Prijs: 24,95 euro

Partner Content