Suske en Wiske: de animatiefilm

Door De Redactie

Het Suske en Wiske-album De Texasrakkers wordt door Skyline Entertainment bewerkt voor het witte doek. De hoofdrolspelers uit de bekende stripreeks zullen hun western-avontuur nog een keertje overdoen op het grote scherm én volledig in 3D!

SHet oorspronkelijke verhaal werd bewerkt door Guy Mortier en zal in 2008 te zien zijn in de Belgische en Nederlandse bioscopen. Bovendien hebben verschillende televisiezenders nu reeds een overeenkomst afgesloten voor de uitzendrechten van de film en een mogelijk televisiebewerking. Om alvast een idee te krijgen hoe Suske en Wiske en hun stripgenoten eruit zien in 3D, vind je hieronder al twee beelden uit De Texasrakkers:

2008 wordt dus een mijlpaal in de geschiedenis van Suske en Wiske want naast de creatie van een eerste animatiefilm zal er ook een nieuwe, groots opgezette musical rond het album "De Circusbaron" van start gaan. Verder krijgen de striphelden ook een nieuwe website, komt er een showband en zullen er Suske en Wiske-dagen georganiseerd worden in België en Nederland.

Je ziet…Suske en Wiske zijn en blijven één van de grootste stripiconen en worden bijzonder multimediaal!


Partner Content