Swingende familiekomedie

Door De Redactie

Dimitri Leue, Gene Thomas, Tom van Landuyt, Lien van de Kelder en Lien Pelgroms...dit zijn de bekende gezichten die de stemmetjes inspreken voor de animatiefilm "Alvin and the Chipmunks". Een grappige en swingende familiekomedie over zingende eekhoorns die vanaf 12 augustus op dvd verschijnt.

De Chipmunks, drie bijzondere eekhoorntjes Alvin, Simon en Theodoor, besluiten in het huis van liedjesschrijver Dave Seville te gaan wonen. Ze dromen ervan om één van de bekendste popgroepen aller tijden te worden en hopen via Dave hun plannen wat kracht bij te zetten. Het duurt niet lang voor ze succes beginnen krijgen in de muziekwereld, maar platenbaas Ian profiteert mee van hun bekendheid en begint hen langs alle mogelijke kanten uit te buiten. Alleen Dave kan de Chipmunks nog redden…

Kinderen zullen smullen van de grappige Chipmunks met hun "rare" stemmetjes. Ouders herinneren zich misschien nog de eerste Chipmunks, een groep in die 1958 opgericht werd. De animatiefiguurtjes wisten toen 5 Grammy awards in de wacht te slepen! "Alvin and the Chipmunks" is een hartverwarmende familiefilm met leuke humor en swingende muziek!

 

Meer info: www.alvinandthechipmunks.be
Te huur vanaf 12 augustus 2008
Te koop vanaf 27 augustus 2008

 

Nog meer leuke films om met de kids te zien deze zomer?

 

Partner Content