Tafels van vermenigvuldiging leren met Kapitein Winokio

Door De Redactie
Staat je zoont of dochter dit jaar voor de uitdaging om de tafels van vermenigvuldiging te leren? Weet dan dat dit vooral een werk van herhalen, herhalen en nogmaals herhalen is. Niet zo leuk voor de kids dus, maar maak het allemaal wat plezanter dankzij deze uitvinding van Kapitein Winokio.

Kapitein Winokio trok naar klas 3b van Meester Demaeyer bij wie hij zelf ooit de tafels leerde. De zwierige muzikale bewerking is van de Belgische latino-grootmeester Buscemi en overtuigt zelfs de vurigste wiskundehaters. Samen met het kinderkoor laat Kapitein de tafels van vermenigvuldiging swingen: per tafel één track. Oefenen kan op de karaokeversie en tot slot is er huiswerk op z’n Kapiteins: een tafel-kwis! Zelfs in de klas kan dit gebruikt worden, want Kapitein Winokio hield extra rekening met de verstaanbaarheid en de navigatie.

De “Tafels van vermenigvuldiging” van Kapitein Winokio bevat:

  • 100 x oefenkaarten (vermenigvuldigen)
  • 100 x oefenkaarten (delen)
  • 1 x cd met daarop tracks per tafel
  • 1 x poster met daarop alle tafels

Wedden dat zelfs jij niet wist dat er zoveel ritme in de tafels van vermenigvuldiging zat?

Meer info: www.kapiteinwinokio.be.

Vanaf nu zijn alle Kapitein Winokio-hebbedingen te vinden in de online kinderwinkel de Kleine Zebra. Zij staan garant voor een snelle en leuke levering. Je bestelling wordt namelijk als een echt cadeautje aan je deur gebracht.

€ 21,95 – full CD met bijhorende oefenkaartjes
ISBN 978 94 903 78035

 

Partner Content