Thuisdag 2009: de foto’s!

Door De Redactie

De Thuisdag was weer een groot succes! Was jij erbij? Herbeleef de magie met onze 5 fotospecials! BBQ-time, de sfeer, Milka fun, kids fun en Discover Ireland!

De sfeer
De Thuisdag 2009 was weeral een grote hit. Vind jij jezelf of je familie terug op de foto's? Klik hier om de sfeer op te snuiven.
[LINK_TEXT id=1]

BBQ Time
Heerlijk vlees, een grote picknick en een tent om in te schuilen. Meer hadden de duizenden deelnemers niet nodig om van de gezelligste bbq van het land te genieten!
[LINK_TEXT id=2]

Bij de Thuis acteurs
Heb jij je kookboekje voorgelegd aan de Thuis acteurs voor een persoonlijke boodschap en een handtekening? Ben je samen op de foto gegaan? Bekijk in deze fotospecial alle foto's met de acteurs. Vind jij jezelf of je familie terug in de wachtrij?
[LINK_TEXT id=3]

Kids fun
Heel wat gezinnen bezochten samen de Thuisdag! Groot gelijk, want ook voor de kids was er heel wat animatie voorzien! Kan jij jezelf, je kids of je hele familie terugvinden op de foto's? Bekijk ze hier en herbeleef het plezier!
[LINK_TEXT id=4]

Milka fun
Milka zorgde op de Thuisdag voor heel wat animatie! Deed jij de Leo-call? Gleed je op paarse latten door het gras van Domein Puyenbroeck? Zag je de chocoladefontein? Deed je een siesta in de paarse ligstoelen? Ging je de paarse koe aaien? Sprongen je kids op de trampoline of maakten ze een mooie tekening? Het bewijsmateriaal vind je hier!
[LINK_TEXT id=5]

Discover Ireland
Cois en Julia gingen op huwelijksreis naar Ierland en stuurden een Ierse caravaan naar de Thuisdag. Samen met heel wat Thuisdagbezoekers kon je de typische sfeer van Ierland opsnuiven. Kan jij jezelf terugvinden op deze Ierse foto's?
[LINK_TEXT id=6]

Partner Content