Tips die van jou dé ideale vrouw maken

Door De Redactie
Schaaf jezelf wat bij met onderstaande tips en tover jezelf om in dé vrouw waar mannen voor vallen!

Onafhankelijkheid troef

Heel wat mannen vallen als een blok voor een vrouw die weet wat ze wil en die onafhankelijk door het leven gaat. Tuurlijk mag je af en toe nog wel eens uithuilen op zijn schouder, maar het grootste deel van de tijd verlangen ze dat je zelfstandig genoeg bent om zelf beslissingen te nemen.

Intelligentie is belangrijk

De tijd dat mannen graag optrokken met vrouwen die niet altijd even slim voor de dag kwamen, is al lang voorbij. Mannen houden van intelligente vrouwen die hen geregeld verrassen met hun kennis. Ze zullen zich niet snel vervelen in jouw buurt!

Je bent geïnteresseerd in seks

Niemand kan erom heen: seks is belangrijk in een relatie. Je kan op dat vlak dus maar beter een beetje compatibel zijn met de man van je dromen. Of…je kan op zijn minst interesse tonen in wat hij verlangt in bed, zonder daarbij jezelf te verloochenen natuurlijk!

Maak jezelf mooi

Het klinkt nogal cliché, maar je uiterlijk is belangrijk. De ideale vrouw wil er namelijk niet alleen goed uitzien om een man aan de haak te slaan, maar ook voor zichzelf. Toon je dus van je altijd van je beste kant.

Respecteer je partner

Mannen houden ervan als je hen respecteert. Dat wil zeggen dat je naar hem luistert wanneer hij ‘s avonds aan tafel iets vertelt over zijn werk ook al ga je niet akkoord over hoe hij een bepaald dossier heeft aangepakt. Probeer zeker te vermijden dat je hem constant betuttelt met goede raad.

Laat hem een man zijn

De ideale vrouw laat haar partner van tijd tot tijd een echte man zijn. Een avondje uit met vrienden, een avondje naar de voetbal…het moet kunnen! Mannen en vrouwen zitten nu eenmaal anders in elkaar en dat moet je aanvaarden.

Wees lief voor zijn vrienden en familie

Als ideale vrouw zoek je meteen contact met zijn vrienden en sta je meteen klaar om zijn moeder een handje toe te steken in de keuken wanneer je op bezoek bent. Doe moeite om iedereen die hij graag heeft beter te leren kennen. Je zal merken dat hij dit op prijs stelt.

Partner Content