Trouwbeurs ‘Wedding’

Door De Redactie

Elke (toekomstige) bruid zal het beamen: aan de mooiste dag van je leven komt heel wat organisatie te pas. Reden te meer om dit weekend naar de Grenslandhallen te trekken met je toekomstige of bruidsmeisjes. Talloze exposanten, een gratis Loving You magazine en signeersessies van Elke Vanelderen. Zo kun je met een gerust (en georganiseerd) hartje naar het altaar lopen.

Ben jij één van die gelukkige dames met een verlovingsring om haar vinger? Maak dan dit weekend je agenda vrij en trek naar 24e editie van 'Wedding!
 
Op de agenda staan onder andere twee signeersessies (telkens van 14 tot 16 uur) met TV-personality Elke Vandelderen, die een boek schreef om om haar ervaringen te delen met andere trouwlustigen.
 
Elke geeft info, tips en advies voor elk budget, en vertelt anekdotes over haar eigen trouwdag. Kleding, ceremonie, feestzaal… alles komt aan bod. En een handige checklist zorgt ervoor dat je bij je voorbereidingen niks uit het oog verliest. 
 
Droom je van een stijlvolle, originele maar in elk geval fantastische huwelijksdag? Dan is dit boek voor jou een must. Laat je door Elke inspireren en adviseren, en maak je in alle rust klaar voor de mooiste dag van je leven!
 
PS: Vergeet je gratis Loving You niet! 
 

Partner Content