Trouwen in het buitenland

Door De Redactie

Op zoek naar een romantische bestemming om je wittebroodsweken door te brengen of wil je je ja-woord graag geven op een exotische locatie? We grasduinden door het internet en vonden alvast een paar suggesties om bij weg te dromen…

  • Welke papieren heb je nodig? Hoe regel je een groepsaccomodatie of een plaatselijke priester? Op deze en alle andere gerelateerde vragen, krijg je een antwoord via www.trouwplaza.be.
  • Marryabroad is een van oorsprong Britse organisatie die zich gespecialiseerd heeft in het organiseren van bruiloften over de hele wereld. Kenia, Fiji of Bali, you name it, they arrange it! Meer info vind je op www.marryabroad.co.uk.
  • Trouwen op een palmenstrand in Mauritius of een romantische huwelijkscruise langs de Galapagoseilanden? Thika Travel zorgt zonder twijfel voor een onvergetelijke honeymoon in stijl. Vergaap je alvast aan de prachtige foto’s op www.thikatravel.com.
  • Of het nu voor echt is of just for fun, in Vegas ben je op een half uur getrouwd in 1 van de talloze wedding chapels. Als je de verbintenis graag in eigen land officieel wil maken, vraag je ter plaatse een document dat je kan laten ondertekenen bij je gemeentehuis. De funfactor van dit soort bruiloften is dat je bovendien je eigen thema kan kiezen: een Elviswedding, discobruiloft of trouwerij in authentieke Bondstyle. Niets is te gek in Las Vegas! Kijk maar eens op www.vivalasvegasweddings.com.
     
  • Voor koppels die net getrouwd zijn en op huwelijksreis willen, geldt slechts 1 belangrijke tip. De meeste hotels en organisaties zullen zich extra uitsloven voor een pas getrouwd koppel. Vermeld dit dus telkens wanneer je info inwint en kies voor degene met het mooiste aanbod en/of de grootste korting!

Partner Content