Twee prachtige romans voor maar € 8,95 per boek

Door De Redactie

Libelle selecteerde twee heerlijke boeken die je afhaalt tegen een zacht prijsje. Nestel jezelf ermee in de zetel, of leg ze als cadeautje onder de kerstboom.

Haar naam was Sarah van bestsellerauteur Tatiana de Rosnay

Het verhaal

De tienjarige Sarah wordt samen met duizenden andere Joden gedeporteerd. Net voor ze wordt afgevoerd, kan ze haar broertje verstoppen in een kast. Zestig jaar later krijgt journaliste Julia Jarmond de opdracht een artikel te schrijven over deze razzia. Zij ontdekt het geheim van Sarah en haar familie.

Zeker lezen, want… Journaliste Tatiana de Rosnay brak in 2009 internationaal door met deze roman. De bestseller ging al honderdduizenden keren over de toonbank en werd
in 2010 verfilmd.

Een stille dood van Lene Kaaberbol & Agnete Friis

Het verhaal

72 Roma-illegalen worden ziek in een oude loods. Rode Kruis-verpleegster Nina doet wat ze kan, maar geen enkel medicijn werkt. Wanneer ze zelf mysterieuze symptomen krijgt,
ontdekt ze de oorzaak ervan: radioactieve straling. Nina gaat op onderzoek en belandt in een gevaarlijk circuit van illegale medische producten.

Zeker lezen, want… De Deense auteurs Kaaberbol en Friis debuteerden in 2008 met ‘De jongen in de koer’, die de prijs kreeg voor beste thriller in eigen land. ‘Een stille dood’ is hun tweede roman samen.
 

Exclusief voordeel voor Libelle-lezeressen.  Haal nu deze romans af! Vanaf 28/11/13 tot en met 31/12/13 met [LINK_TEXT id=1]bon!
Ruil deze bon in bij een Standaard Boekhandel naar keuze en
betaal € 8,95 per boek.

Partner Content