Uitstap met de kids

Door De Redactie

Kunnen jouw kids ónmogelijk kiezen tussen een uitstapje naar de dierentuin en een namiddag in de bioscoop? Gedaan met wikken en wegen, nu kan het allebei in één keer! Zoo Antwerpen en Planckendael houden een actie met de nieuwste animatiefilm Zambezia. Op vertoon van een Zambezia bioscoopticket krijg je 50% korting op een toegangsticket voor Zoo Antwerpen of Planckendael. Deze uitstap met de kids wordt ongetwijfeld een succes!

Eerst genieten van de heerlijke animatiefilm Zambezia in de bioscoop, daarna snel richting dierentuin. Een uitstap met de kids kan toch zo leuk zijn!

In de avontuurlijke animatiefilm Zambezia maken we kennis met de jonge valk Kai, een impulsief, maar dapper vogeltje. Wanneer hij hoort van Zambezia, een grote vogelstad aan de rand van een enorme waterval, heeft hij maar één missie: zo snel mogelijk richting de beroemde plek. Zambezia is een vrolijk en spannend avontuur voor het hele gezin. Grijp je kans en ontmoet Kai en zijn vriendjes ook in de Zoo of Planckendael.

Deze actie loopt tot 17 maart.

Partner Content