Griezelplezier in alle Plopsa-parken: nu mét 30% korting!

Door Rani Merckx

Met Halloween naar een Plopsa-park, da’s ‘bangelijk’ voor het hele gezin! En helemaal fijn: je geniet nu van 30% korting op een toegangsticket in alle Plopsa-parken!

Hop, griezelen bij Maya en Plop

Heb jij enkele minimonsters rondlopen die niet terugdeinzen voor wat snelheid, avontuur én griezelplezier? Of willen jouw kleine (b)engeltjes dolgraag hun grote helden zien? Dat kan! Beleef een onvergetelijke Halloween met het hele gezin in een Plopsa-park naar keuze. Deze herfstvakantie geniet je van 30% korting op je toegangsticket, geldig in alle Plopsa-parken!

30% korting in alle Plopsa-parken

1. Plopsaland De Panne

 

Voor de Pompoenkoning betekent Halloween maar één ding: feest! Ieder jaar nodigt hij enkele vrienden uit om samen met hem Halloween te vieren in Plopsaland. Geen betere plaats om te griezelen dan in het meest bezochte pretpark van België!

Ga griezelen met Piet Piraat en Stien Struis tijdens de Piet Piraat Halloweenshow of maak het nog spannender tijdens de Ketnet Halloween Nocturnes. Voor de echte waaghalzen zijn er de Halloween Scare Nights met gratis huiveringwekkende Scare Zones zoals Freak Circus, Camping ’t Zonnetje, Black Swamp en Lumberjack, attracties die tot 22 uur openblijven, bloedstollende vuuranimatie en dj-sets van o.a. Lennert Wolfs en Dimaro.

Je betaalt nu slechts 25,89 euro in plaats van 36,99 euro per persoon voor een bezoekje aan Plopsaland De Panne.

Strik hier die korting!

2. Plopsaqua De Panne

Laat je betoveren door de wondere wereld van Plopsaqua De Panne, het nummer 1 waterpretpark van de Benelux dat zich vlak naast Plopsaland De Panne bevindt! Droom weg bij de feeërieke landschappen met speciale licht– en geluidseffecten en sensationele attracties zoals de wonderlijke Wild River, het overdonderende Stormbad en zes indrukwekkende glijbanen. En welke waterrat durft een ritje aan op de spectaculaire Sky Drop, met zijn 19 meter de hoogste glijbaan van België?

Je betaalt nu slechts 15,05 euro in plaats van 21,50 euro per persoon voor een bezoekje aan Plopsaqua De Panne.

Strik hier die korting!

3. Plopsa Indoor Hasselt

Herfstvakantie met Peppa Pig

In Plopsa Indoor Hasselt kreeg Halloween een gloednieuwe invulling. Het indoorpark werd voor de gelegenheid in een schrikwekkend kleedje gestoken en nodigt voor het eerst tijdens de herfstvakantie het populaire varkentje Peppa Pig uit voor een minishow en Meet & Greet. Ook de intussen befaamde Pompoenkoning is van de partij om samen met de bezoekers Halloween te vieren.

Je betaalt nu slechts 15,05 euro in plaats van 21,50 euro per persoon voor een bezoekje aan Plopsa Indoor Hasselt.

Strik die korting!

4. Plopsa Coo

Plopsa Coo ligt aan de voet van de beroemde Watervallen van Coo in de Belgische Ardennen en biedt jong en oud een verrukkelijke combinatie van natuur, avontuur en meer dan 20 avontuurlijke attracties, maar tijdens Dinoween durven de dino’s wel al eens roet in het eten te gooien.

Gelukkig doen de Park Rangers er samen met de Pompoenkoning alles aan om een leuk halloweenfeest te geven. Park Ranger Gianni heeft zelfs enkele illusieshows voor jou in petto! Wil je extra lang griezelen?

Dan ben je op 30 en 31 oktober welkom tijdens de Halloween Nocturnes tot 19 uur, die met een spetterend vuurwerkspektakel worden afgesloten.

Je betaalt nu slechts 18,55 euro in plaats van 26,50 euro per persoon voor een bezoekje aan Plopsa Coo.

Strik die korting!

 

Ook leuk tijdens de herfstvakantie:

 

 

Partner Content