Vier hilarische trouwfilmpjes

Door De Redactie

De koppels uit de volgende filmpjes zullen hun trouwdag zeker niet snel vergeten. We kozen voor jullie 4 hilarische trouwfeestmomenten uit. Veel lachplezier! 

Verrassende dans van de bruidegom en zijn beste vriend

De bruidegom en zijn beste vriend hebben al jaren hun eigen dansje op het nummer ‘Jump on it’ van The Sugarhill Gang. Een speciale act op het huwelijk van de bruidegom kon volgens hen dus zeker niet ontbreken. Ook de bruid stond erop dat ze deze dans brachten. Om het nog specialer te maken, voegden de twee vrienden er nog een extra lied aan toe, namelijk ‘That’s Not My Name’. Zéker kijken dus!
 

Deze trouwdag is letterlijk in het water gevallen

Je kunt best twee keer nadenken voordat je met je hele familie op een bruggetje gaat staan om te poseren voor een trouwfoto. Dat kan dit trouwpaar bevestigen.
 

Bruidegom met twijfels? 

Deze bruidegom wou voordat hij ja zei tegen zijn aanstaande vrouw, eerst toch nog eens overleggen met zijn vrienden. Gelukkig was dit maar voor de grap en kon de bruid er zelf mee lachen! 
 

Grote bruidegom, kleine bruid 

Een reusachtige man en een heel kleine vrouw die trouwen, dat verloopt niet altijd zonder problemen. De bruidegom mocht zijn bruid kussen, maar dit blijkt niet eenvoudig te zijn. Gelukkig vindt hij er een oplossing voor! 
 

Bekijk ook: 

[LINK_TEXT id=1]

[LINK_TEXT id=2]

Partner Content