Vijf dingen die je op een druilerige namiddag kan doen

Door De Redactie

Het is een woensdagnamiddag, het regent en je kinderen vervelen zich. Herkenbaar? Gelukkig heeft Libelle een aantal ideetjes waardoor je woensdagen superleuk kan maken!

Bordspelletjes

In tijden van tablets en internet lijkt het ouderwets maar wat is er nu leuker dan een spelletje ganzenbord of monopoly? Haal de bordspelletjes nog eens van onder het stof, pret gegarandeerd!

De muren verven

Geen beter moment om de slaapkamer van je spruit aan te pakken. Alleen al een likje verf doet wonderen! Te drastisch voor jou? Verander de meubels dan eens van plaats. Dat geeft meteen een ander zicht!

De indoorspeeltuin

Als ze de spelletjes en het verven beu zijn, is een indoorspeeltuin nog altijd een oplossing. Een groot voordeel is dat kinderen zich in hun eentje amuseren. Jij kan gerust een boek lezen.

Ga naar de bib

Bij de meeste bibliotheken kan je voor geen geld een pak boeken en strips uitlenen. Genoeg leesvoer voor heel wat woensdagen!

Knutselen

Zich creatief uitleven vinden kinderen vaak geweldig. Bijkomend voordeel: ze zijn er een hele namiddag mee zoet. Op onze website en op Pinterest vind je duizenden voorbeelden van fijne knutselprojectjes. 

Lees ook:

[LINK_TEXT id=1]

[LINK_TEXT id=2]

[LINK_TEXT id=3]

Partner Content