Vroeg kerstcadeautje: Downton Abbey 2 verschijnt nog dit jaar

Vroeg kerstcadeautje: Downton Abbey 2 verschijnt nog dit jaar
Getty Images

We wisten het al even, maar nu weten we ook wanneer: de tweede Downton Abbey film verschijnt rond kerst 2021. Van een vroeg kerstcadeautje gesproken!

Downton Abbey 2 verschijnt in december 2021

We keken er al een tijdje reikhalzend naar uit, want de cast en makers van Downton Abbey lieten eerder al weten dat er een tweede film zou gemaakt worden. Nu weten we ook wanneer die verschijnt: in december 2021. Een trailer voor de nieuwe film is er nog niet, maar de aankondiging verscheen vandaag op de Instagram-pagina van Downton Abbey.

De norse maar immer correcte Mr Carson verklapte in september 2020 al dat er een script op tafel lag, vraag was alleen wanneer de opnames zouden plaatsvinden… His Lordship Lord Grantham liet zo’n half jaar later dan weer weten dat de opnames zouden beginnen van zodra de vaccinatiecampagne op kruissnelheid kwam. En nu is het zover: rond kerst 2021 mogen we de film verwachten, met de volledige cast én enkele nieuwe personages!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Downton Abbey (@downtonabbey_official)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Downton Abbey 2 onder een dekentje mét restje kerstbuche, geef toe, dat is toch een gedroomd wintermomentje?

Ook leuk onder een dekentje:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)