.

Weekendtip: naar de boerenmarkt in Vilvoorde

Liefhebbers van lokale marktjes halen dit weekend vast en zeker hun hart op tijdens de boerenmarkt in Vilvoorde. Je koopt er verse producten, die je ter plaatse aan gezellige tafeltjes kunt opsmullen.

Grote proeverij op de boerenmarkt

Van vrijdag 2 augustus tot en met zondag 4 augustus kun je in Vilvoorde de meest verse lokale producten kopen. Boeren en telers uit de streek presenteren er hun koopwaar tijdens een gezellige boerenmarkt. Je vindt er alle basisproducten voor een heerlijke maaltijd, zoals vlees, groenten en zuivelproducten, maar je koopt er net zo goed potjes vol zoets, desserts en andere smaakmakers.

Smullen van al dat lekkers doe je makkelijk ter plaatse, terwijl je aan een van de tafeltjes geniet van een zomerse cocktail of mocktail. Zin om wat te blijven hangen ‘s avonds? Dan is het een goed idee om je in te schrijven voor de dagelijkse BBQ-momenten.

De zomer van Asiat

De boerenmarkt is een initiatief van vzw The Hedge en is slechts een van de vele activiteiten die je nog tot eind augustus kunt beleven tijdens ‘De zomer van Asiat’. Asiat is een voormalige legerkazerne, die deze zomer helemaal in het teken staat van gezelligheid. Of je nu wil wandelen, deelnemen aan workshops of wil genieten van een drankje in een van de zomerbars, je kunt het er allemaal. Klik hier voor meer informatie over de activiteiten.

Nog meer genieten van je zomer in eigen land:

Partner Content