Win 10x een weekendje bij Landal GreenParks t.w.v. € 350

Door Rani Merckx

Lekker dichtbij, en tóch dat heerlijke vakantiegevoel. Zo’n weekendje Landal GreenParks met het hele gezin, da’s puur genieten. En wij mogen maar liefst 10 weekendjes weggeven!

Zalig is het, wanneer je na een hele dag buiten ravotten met de kinderen ‘thuiskomt’ in je bungalow en met z’n allen geniet van een aperitiefje, met het geluid en de geur van een sissende barbecue op de achtergrond… En of je nu houdt van een fietstocht door de bossen, of een wandeling op het strand: in Landal GreenParks haalt iedereen, jong én oud, het hart op.

Gratis genot

Een hele zomer lang geeft Libelle reizen weg, van citytrips tot cruises. Deze week maak je kans op een weekend bij Landal GreenParks ter waarde van 350 euro.

Wat hebben we in petto?

Waag je kans

Een weekendje weg: net wat jij nodig hebt? Doe dan mee met onze wedstrijd, beantwoord onze wedstrijdvraag en wie weet, verblijf jij binnenkort wel in de natuur met jouw gezin.

Wees er wel snel bij: de wedstrijd loopt van 11 juli 2017 tot en met 20 juli 2017, middernacht.

1 euro per verzonden of ontvangen sms. Bij een volledige deelname ontvang je vier berichten in totaal. Max. 4 euro per deelname. In samenwerking met Femmes d’Aujourd’hui.

De 10 winnaars worden door lottrekking bepaald uit de online en sms-deelnemers van Libelle en Femmes d’Aujourd’hui die een juist antwoord geven op de wedstrijdvraag. De gelukkigen worden persoonlijk verwittigd. 

Partner Content