Zing mee met IKEA

Door De Redactie
IKEA wil dit jaar z'n jaarlijkse Speelgoedbeestenactie nog grootser maken en nodigt iedereen uit om samen het grootste knuffelkoort ter wereld op te zetten!

Ook in 2009 nodigt IKEA zijn klanten uit om mee te doen aan de jaarlijkse Speelgoedbeestenactie en zo onderwijsprojecten van UNICEF over de hele wereld te helpen financieren. Voor elk verkocht knuffeldier dat verkocht wordt tot en met 24 december, schenkt IKEA 1 euro aan UNICEF om kinderen in de hele wereld te helpen.

Nieuw dit jaar is de Soft Toys Aid. Dit is de knuffelversie van de Live Aid van de jaren ’80 op het internet. IKEA speelgoedbeesten komen samen om te zingen voor een betere wereld en iedereen is uitgenodigd om mee te doen: IKEA wil het grootste koor ter wereld opzetten!

Bezoekers van de website www.ikea.com/softtoysaid kunnen hun eigen zang opnemen in enkele muisklikken. Ze kunnen kiezen wel speelgoedbeest hen zal vertegenwoordigen, en zijn danspasjes sturen. Zelfs zonder microfoon kan iedereen meezingen! De campagne steunt op een eigen muziekvideo – de Soft Toys Aid Song – die kan worden bekeken en verdeeld vanuit de Soft Toys Aid website.

Het uitgangspunt van de song is dat kinderen op uiteenlopende plaatsen in de hele wereld met hun knuffels aan het spelen zijn, wanneer de weerspiegelingen in het computerscherm tot leven komen en in zingen uitbarsten. De beesten lijken te verdwijnen in een kinderfantasiewereld, waar ze samenkomen om zich een weg naar een betere wereld te zingen en te dansen, voor ze terugkeren naar hun baasjes!

Partner Content