Zó beleef je een gezellige avond met vriendinnen

Door De Redactie

Komen jouw vriendinnen langs voor een gezellige avond? Waarom speel je niet eens een spelletje met hen? Met de Wii U van Nintendo bijvoorbeeld! Die bezorgt jouw vrienden en familie een avond om nooit te vergeten. Wii U is jouw perfecte partner in crime voor eindeloos plezier!

Fitness bij je thuis

Maar je kunt de Wii U ook in je eentje gebruiken. Als de kinderen onder de wol liggen, de echtgenoot naar de sportclub is en jij het huis voor jou alleen hebt, bijvoorbeeld. Je kunt dan thuis aan fitness doen met de Wii Fit U. Dat is het nieuwste deel in de Wii Fit-serie, en biedt totaal nieuwe manieren om te trainen en je dagelijkse activiteiten te registreren.

Smeer je stembanden

Als je geen zin hebt in een intensieve work-out kan je ook aan je stembanden werken met de Wii Karaoke U. Geniet van een unieke karaoke-belevenis in je eigen huiskamer. Maak je keuze uit meer dan 1.500 liedjes, diverse spelstanden en aanpassingsmogelijkheden.

Venster op de (spel)wereld

De Wii U introduceert een nieuwe manier van spelen. Het is ook een spelconsole, maar je gebruikt daarnaast ook een handige GamePad. Dat is een controller en is jouw tweede venster op de spelwereld. De GamePad gebruik je als controller naast de Wii afstandsbedieningen maar daarnaast biedt het allerlei extra mogelijkheden door het touchscreen.

Zit je net verwikkeld in een balansoefening met Wii Fit U als je echtgenoot plots thuiskomt? Geen probleem, je switcht het beeld gemakkelijke over naar het scherm van de GamePad zodat je partner gewoon naar z'n favoriete tv-programma kan kijken terwijl jij verder balanceert.

Eindeloos plezier

Of je nu tien bent of 33, de Wii U is gewoon leuk. Je kunt je stembanden trainen met Wii Karaoke U of je uitleven op het nieuwe spel Super Mario 3D World of aan je spieren werken met de Wii Fit U, de mogelijkheden zijn eindeloos! Als je tijdens een gezellige vriendinnenavond even genoeg hebt van al dat kletsen, kunnen jullie zich uitleven op deze spelconsole. Het is interactief, leuk en het zorgt voor veel hilariteit!

Meer info over Wii U ontdek je op www.wiiu.be

Partner Content