Zo ga je deze winter goedkoper op reis

Door De Redactie
Naar goede gewoonte belonen de grote touroperators vroegboekers met heel wat voordelen. Hier zetten wij ze voor jou op een rij. Wie nu nog snel een wintervakantie boekt, geniet van heel wat kortingen en andere voordelen. Lees hier wat de grote touroperators te bieden hebben.

Neckermann

Reis je deze winter naar de zon, dan biedt Neckermann je voor boekingen tot 19 september 2011 een annuleringsverzekering voor slechts €5 p.p. Voor boekingen tot 1 oktober 2011 vlieg je bovendien voor €79 in plaats van €119 in Comfort Class. Wie naar een exotische bestemming trekt, krijgt €150 extra korting op bepaalde tophotels. 55-plussers genieten dan weer van een korting van €30 als ze de winter aan de Costa Blanca of de Costa del Sol doorbrengen. Een verblijf van langer dan 21 nachten wordt beloond met een extra korting van €160 p.p. Verdient een sneeuwvakantie je voorkeur, dan geeft Neckermann interessante vroegboekkortingen tot €150.

Thomas Cook

Thomas Cook geeft je een prachtige reiskoffer op wieltjes cadeau als je voor 19 september 2011 een wintervakantie boekt. Reis je naar een exotische bestemming, dan krijg je er nog €150 korting bovenop. Ben je 55+ en boek je voor 1 oktober 2011 je reis naar Spanje, dan word je extra verwend met het Thomas Cook 55+ Premium Pack ter waarde van €90 per persoon.

Sunjets

Sunjets bestaat 25 jaar en dat wordt gevierd! Bij een boeking van een vliegvakantie krijg je een 1 jaar geldende verjaardagsbon van €25 cadeau, te gebruiken bij een volgende boeking. De vroegboekactie zelf loopt bij Sunjets tot 31 augustus 2011. Je geniet van grote kortingen in de meeste hotels en je kunt een reisbijstandsverzekering afsluiten voor slechts €2 p.p. Gaat de reis naar Egypte, dan mag je duikmateriaal gratis mee. Voor de bestemmingen Luxor, Hurghada en Marsa Alam is het visum in de prijs inbegrepen. Wie op zonnigere oorden wil overwinteren en meer dan 28 nachten weg is, geniet van mooie extra kortingen. Ook kinderen worden bij Sunjets niet vergeten. Hoe vroeger je boekt, hoe meer kans je maakt op een van de gratis vliegtuigstoelen voor de kids. Je betaalt in dat geval slechts de luchthaventaksen en eventueel het visum of de toeristenkaart. Zijn er geen gratis plaatsen meer beschikbaar, dan kun je waarschijnlijk wel nog genieten van de Kiddy Surprise korting, een extra korting naast de hotelkorting voor kinderen.

Sunweb

Ook Sunweb pakt uit met tal van voordelen als je voor 15 september 2011 een wintersportvakantie boekt met vertrekdatum tussen 15 december 2011 en 30 april 2012. Zo betaal je zowel voor een annuleringsverzekering als voor een reis- en bagageverzekering slechts €1 per persoon per verblijf. Bovendien bespaar je bij tal van accommodaties tot 25% op je verblijf (oranje prijzen). Voor sommige accommodaties geldt de vroegboekkorting tot 31 oktober 2011.

(Bron: www.orbiville.be)

Naar de zon? Zoek hier een goedkope vliegvakantie
Naar de sneeuw? Vergelijk hier autovakanties
Vlieg naar de zon! Koop hier een voordelig vliegticket en boek hier een betaalbaar hotel
Een lastminute naar de zon? Bekijk hier de beschikbare vakanties

Partner Content