Zo makkelijk is printen

Door De Redactie
Brieven, foto's, websites, huiswerk printen kan vanaf nu met één vingeraanraking dankzij de nieuwe TouchSmart technologie.

Voelen is een van de meest vitale dingen in het leven, naast drinken en eten. We zijn allemaal geboren met een grote nood aan voelen en aanraken. Om te overleven en om gezond en gelukkig te kunnen groeien, moet elke pasgeborene evenveel gevoel en aanrakingen gevoed worden als eten.

Daarom lanceert HP de nieuwe all-in-one printers HP Photosmart. Of je nu een routebeschrijving opzoekt online en die wil uitprinten of je surft op het net om een recept voor vanavond op te zoeken…het kost je allemaal maar één vingertoets om alles af te printen. Hetzelfde geldt voor je mooiste foto’s!

Het HP Photosmart Touch-assortiment print zoals je wil, wanneer je het wil. Deze printers zijn makkelijk te gebruiken via de TouchSmart-technologie: het enige wat je moet doen is het scherm aanraken om dingen te laten gebeuren. Je kan eindelijk die leuke vakantiefoto’s delen met je kinderen, hen hun favorieten laten aanduiden op het scherm en deze worden dan meteen uitgeprint voor hen. Hetzelfde geldt voor de afbeeldingen van hun favoriete personages van K3, Plop of Ben 10.

Touch. Print. Go.

Er zijn 6 all-in-one printers in het HP Photosmart-gamma.
Meer info: hp.com/euro/touchprintgo

Partner Content