Zomerhoroscoop: Ram 21/3 – 20/4

Door De Redactie

Of je nu op vakantie bent aan het andere einde van de wereld of gewoon thuisblijft, de sterren hebben heel wat moois voor je in petto!

Er hangt muziek in de lucht

Eén en al actie en romantiek!

Goed nieuws: de laatste maanden zat je misschien minder goed in je vel, maar wees maar gerust: deze moeilijke periode is voorbij. De sterren staan goed, je kunt dus extra genieten van de zomer, zeker vanaf half juli. Je bent een en al levensvreugde en dat trekt anderen aan.

Gebruik je energie!

  • In juli zorgt Mars dat je niet te stoppen bent. Een rally in een 4 x 4 of de hoogste berg beklimmen, je hebt overal zin in. Maar ook een wandeling in de natuur bevalt je uitstekend, als je maar kunt bewegen!
  •  In augustus doe je het wat rustiger aan: een dagje naar de markt, een drankje op een terrasje of een siësta… Dat is genieten!

En de liefde?

  • Tot midden juli is het belangrijk dat je openstaat voor verandering. En welke weg je ook kiest, je geliefde blijft trouw aan je zijde – wat je relatie alleen maar hechter maakt. Ben je vrijgezel? Dan is er een grote kans dat je een interessant iemand tegenkomt op het openbaar vervoer. Trek er dus op uit en neem vooral de trein of desnoods de riksja… als je maar gezien wordt!
  • Vanaf midden augustus is er weer een nieuwe kans op romantiek. In de zon kan ook de temperatuur van je hart hoog oplopen. Grote kans dat je dichter bij iemand komt tijdens gemeenschappelijke activiteiten met kinderen.

Je favoriete zomerpartners

Met Boogschutter, Tweelingen en Waterman klikt het helemaal deze zomer!

Ga je op vakantie met een Ram? 

Dan krijg je het druk met gezamenlijke activiteiten!

Partner Content