© Getty Images

Speel onze zomerspelletjes en win fantastische prijzen!

Door Rani Merckx

Als het zonnebaden, zandkastelen bouwen en golven temmen toch gaat vervelen, zijn er altijd onze zomerspelletjes nog om je zoet te houden! Deze zomer laten we vier spelletjes op je los, waarbij je met de snelste tijd, hoogste score of minst aantal kliks beloond wordt! Vingers aan de knoppen en … spelen maar!

Speel én win: da’s dubbel zoveel plezier!

Ben jij de beste ‘ijsjescatcher’ van het land? Of ben je een echte puzzelkampioen? Test het uit met onze zomerspelletjes! De hele zomer trakteren we jou om de twee weken op een nieuw zomerspel dat je niet alleen vertier, maar ook een mooie prijs kan opleveren.  

1. IJsjesmemory

Vanille, chocolade, chocolade, pistache: kun jij de exacte volgorde van onze ijsjesmemory onthouden én nabootsen? Probeer het uit!

Speel van 1 tot en met 14 juli onze ijsjesmemory en win!

Speel onze ijsjesmemory hier!

2. Drie of meer op een rij

Candy Crush-liefhebbers weten: het zit ‘m in de vingers! Lukt het jou om binnen de tijd zoveel mogelijk zomerelementen te combineren?

Drie of meer op een rij: speel van 15 juli tot en met 28 juli

3. Leg de puzzel(s)

Ook de fervente puzzelaars worden deze zomer op hun spel-wenken bediend. Je krijgt twee zomerplaatjes voorgeschoteld: lukt het jou om de puzzels in zo weinig mogelijk kliks te leggen?

Puzzelen kan van 29 juli tot en met 11 augustus

4. IJsjescatcher

Hoe meer ijs, hoe beter, toch? En dat is ook het geval bij onze ijsjescatcher! Vang zoveel mogelijk bolletjes ijs, maar pas op: je wilt natuurlijk geen spinnen in je ijsje. Een spin = twee strafpunten!

IJsjes vangen kan van 12 augustus tot en met 25 augustus

Ook leuk tijdens de vakantie:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content