Zon in Blankenberge? Die vind je hier!

Eindelijk, de zon laat zich zien! Met temperaturen die boven de 25°C stijgen, belooft het een geweldig weekend te worden. Plan je een uitstap naar Blankenberge? Dit zijn dé zonneplekjes van de kuststad!

  • De pier is hét symbool van Blankenberge en een zalige plaats om te vertoeven als de zon schijnt. De 350 meter lange wandelbrug leidt je naar een rond gebouw, waarin een gezellige taverne en een tentoonstellingsruimte zitten. Op de pier zit je uit de wind en heb je een zalig zicht op zee.

Screen Shot 2016-05-04 at 13.31.03

  • De Paravang is minstens zo bekend als de pier in Blankenberge. Het is een open wandelgang en een ideale plek voor een rustpauze tijdens een wandeling doorheen Blankenberge. Luister naar de geluiden van de haven en geniet van het zicht op het Leopoldpark.

Screen Shot 2016-05-04 at 13.38.33

 

  • Een ideale plaats om te genieten van een glaasje én van de zon op je huid, is op het dak van Cabo. Op het dak van het restaurant heb je een monumentaal zicht op de haven en de skyline van Blankenberge. In het zonnetje genieten van een wisselend lunchmenu of tapas: hier kan het allemaal.

Alle info over de kust vind je op de website www.dekust.be. Wil je een uitstap met korting maken in Blankenberge? Download De Kustpas en bezoek topattracties als Sea Life en het Belle Epoque Centrum met korting!

 

de-kust-1-1

State-of-the-art_full_hor

 

 

Partner Content