De citytrip der citytrips? Londen!

Door Rani Merckx

Denk fish and chips, rode dubbeldekkers, gezellige pubs en de Londen Eye met een adembenemend panorama, zover het oog reikt: dat moet wel Londen zijn! Wat een citytrip naar deze levendige stad nĆ³g leuker maakt? Een bezoek aan de Harry Potter studio’!

Denk: fish and chips, rode dubbeldekkers, gezellige pubs en de Londen Eye met een adembenemendĀ panorama zover het oog reikt… Ā Dat moet wel Londen zijn! WatĀ een citytrip naarĀ deze levendige stad nĆ³g leuker maakt? Een bezoek aan deĀ Harry Potter Warner Bros Film Studios.

London, here we come

Een citytrip, ideaal om er even samen tussenuit te glippen en wat cultuur op te snuiven.Ā De citytrip der citytrips? Londen! Naast de vele gezellige pubs en winkels in de bekende Oxford StreetĀ kun je ook de magische wereld bezoeken van de welbekendeĀ jonge tovenaar Harry Potter in de Harry Potter Warner Bros Film Studios. Een toppertjeĀ voor zowel jong en oud!Ā Maar hierĀ stopt het niet….

Voor elk wat wils

Ontdek Londen tijdens een verblijf van twee of drie dagen. Je overnachtĀ in een viersterrenhotel met ontbijt en haalt het onderste uit de – ehm – theekanĀ met een Nederlandstalige gids die je de mooiste plekjesĀ van Londen laat zien. Meer nog: de heen- en terugreisĀ is tot in de puntjesĀ geregeld, zo hoef je je al geen zorgen te maken over de – ietwat ingewikkelde – tegengesteldeĀ rijrichting!

Ga je voor een dagje shoppen? Of staat een bezoek aanĀ de Harry Potter studio’s op je lijstje? Vanaf ā‚¬ 99 in plaats van ā‚¬ 199 geniet jeĀ van dit alles!Ā Bestel hier je Shedealsvoucher en ontdek de verschillendeĀ programma’s en vertrekdata.Ā Deze aanbieding loopt nog tot 4 augustus, dus haast je!

Let wel op: de prijs kan variĆ«ren naargelang je vertrekdatum.Ā 

Opportunity-citytrip-Londres-shopping-04

Partner Content