Favoriete adresjes aan zee van onze redactie

Door De Redactie

Zon, zee, strand... Ben jij ook een liefhebber van onze Belgische kust? Wij vroegen naar de favoriete plekje aan zee van onze Libelle redacteurs. Laat je verrassen door deze leuke adresjes!


 

De favoriet van redactrice Anne-Catherine

Crèmerie St-Catherine

"Als kind ging ik elke zomer enkele weken met mijn ouders en zussen naar Nieuwpoort. We kregen maar één keer per week een ijsje. Dan kozen we altijd voor crèmerie Sainte Catherine. Ik zie het nog zo voor mij hoe we als kleine bengels van ons groot ijsje likten. Als ik nu in Nieuwpoort ben, ga ik uit pure nostalgie daar altijd een ijsje gaan halen. De lange wachtrij neem ik er met plezier bij!"

(Albert I laan 23, 8620 Nieuwpoort)

De favoriet van onze huiskok Ilse D'Hooge

't Sneukelhuisje

"Mijn zwak? Verse warme wafels met roomijs… Nergens zo lekker als in 't Sneukelhuisje in Nieuwpoort. Heerlijk gewoon!"

(Astridlaan 3, 8620 Nieuwpoort)

De favoriet van culi-redactrice Carine

Marie Siska

"Zelfs als ik geen honger heb, kan ik geen 'neen' zeggen tegen een lekkere wafel met echte boter en bruine suiker bij Marie Siska. Er is ook een prachtig terras waar ik rustig een boek kan lezen, terwijl de kids zich kunnen uitleven in een mooie speeltuin." 

(Zoutelaan 177, 8300 Knokke-Heist)

De favoriet van beauty-redactrice Laura

Het Zoet Genot

"Het is intussen al een traditie om elk jaar naar het Zoet Genot te gaan in Oostduinkerke. We bestellen een hoorntje met twee bollen speculoosijs en stracciatella, heerlijk!"

(Zeedijk 476, 8670 Oostduinkerke)

De favoriet van eindredactrice Lore

De Verbeelding

"De favoriet van mijn mama. In deze tea-room krijg je altijd een extraatje bij de koffie: een potje chocolademousse, stukje cake of iets anders lekkers. De sfeer is er heel relaxed, waardoor je rustig een boek kan lezen. De thee is ook een aanrader! Deze wordt geserveerd in schattige theepotjes."

(Zeedijk 471, 8670 Oostduinkerke)

Lees ook

[LINK_TEXT id=1]

Partner Content