Kerstwedstrijd, dag 2: win 100x een Libelle Lannoo kookboek t.w.v. € 29,99

Door Rani Merckx

Elke dag klinkt weer hetzelfde liedje: “Wat eten we vandaag?” Wel, in 2023 luidt jouw antwoord steevast: een gerecht van Libelle, natuurlijk! Want wij mogen 100 exemplaren van onze vier toppers van kookboeken weggeven, waarmee je elke dag verrassend uit de hoek komt!

365 dagen vol kookplezier met Libelle

Welkom in de keuken van Libelle, waar genieten van de simpele dingen centraal staat! In 2009 sloegen we voor het eerst de handen in elkaar met Lannoo en sindsdien brachten we al een hele resem aan kookboeken uit. Van eenvoudige vis-, vlees- of veggiegerechten over alledaagse gezinstoppers tot verfijnde schotels voor speciale gelegenheden: als trouwe kookvennoot willen we jou al jaren een handje toesteken in het hart van je woning!

Helemaal bovenaan staan deze vier toppers: Het grote Libelle Kipboek biedt je de heerlijkste kiprecepten, in het grote Libelle Pastaboek ontdek je hoe veelzijdig pasta is. Met het grote Libelle Kookboek oogst je gegarandeerd succes bij groot en klein, en in Koken uit een pan’ tonen we jou hoe makkelijk en overheerlijk eenpansgerechten zijn!

Kortom: met onze succesnummers krijg je kookinspiratie bij de vleet. En extra fijn: wij mogen 100 exemplaren weggeven!

Win 4x lekker leesvoer

De aller-, aller-, allerlekkerste gerechten van ons Lekker-team? Die vind je in deze kookboeken:

Het grote Libelle kipboek

Het grote Libelle kipboek

Het grote Libelle kipboek

€ 29,99

 

Bij Libelle weten we hoe populair kip is in je dagelijkse én feestelijke keuken. Daarom hebben we in dit kookboek 178 verrassende recepten verzameld die in nauwelijks een halfuur op tafel staan, maar je vindt er ook langzame stoofpotjes die je keuken vullen met nostalgische aroma’s. Klik hier voor meer informatie. 

Het grote Libelle pastaboek

Het grote Libelle pastaboek

Het grote Libelle pastaboek

Het grote Libelle pastaboek is hét bewijs dat je met pasta werkelijk alle kanten uit kunt. Koud, warm of recht uit de oven; met saus of met groenten, met vis of met vlees; snel klaar of iets uitgebreider. Je vindt het allemaal terug in dit kookboek met 289 succesrecepten. Klik hier voor meer informatie.

Het grote Libelle kookboek

Het grote Libelle kookboek

Het grote Libelle kookboek

€ 29,99

In Het grote Libelle kookboek komt zowat alles aan bod: vis, vlees en vegetarisch; klassiekers en trendy gerechten; dagelijkse kost en recepten voor een feestelijke gelegenheid. Meestal makkelijk en snel klaar, altijd gezond. Kortom: dit boek is de ideale inspiratiebron voor wie elke dag wil koken met verse, kwalitatieve en seizoensgebonden producten. Klik hier voor meer informatie.

Koken uit één pan: 300 recepten voor elke dag

Koken uit één pan: 300 recepten voor elke dag

Koken uit één pan: 300 recepten voor elke dag

Druk, druk, druk? Alles uit één pan is de lifehack bij uitstek die koken makkelijker maakt en ook voor veel minder afwas zorgt. 🙂 In dit dikke Libelle kookboek staan meer dan 300 inspirerende recepten, perfect voor doordeweeks of in een druk weekend! Klik hier voor meer informatie.

 

Win onze smaakmakende succesnummers!

Ben of ken jij iemand die van kokkerellen houdt, en wie je ongetwijfeld een groot plezier doet met een van deze kookboeken onder de kerstboom? Doe dan zeker mee met onze wedstrijd en win vandaag een van onze succesnummers!

Hoe deelnemen? Simpel!

  1. Surf naar libelle.be/feest
  2. Meld je aan of registreer je met je Roularta-account
  3. Trek aan de hendel van onze Libelle-jackpot
  4. Bij drie identieke kerstsymbolen heb je prijs!

Veel succes!

Trek aan de hendel van onze jackpot en win bij drie identieke kerstsymbolen een van de kookboeken van Libelle!

Deelnemen voor deze wedstrijd kan nog tot en met 16 december middernacht!

Inpakken en weggeven:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content