Libelle trakteert: Win een luxueuze zeilcruise!

Door Rani Merckx

Op het ritme van de golven, in hét grootste zeilschip van de wereld, op de helderblauwe Middellandse zee dobberen en de mooiste plekjes van Corsica ontdekken? En dit gratis en voor niets? Perfect mogelijk, als je meedoet met onze wedstrijd!

Een droomvakantie aan boord van een echt zeilschip!

De voetjes omhoog, iets lekkers in de hand en de kabbelende zee op de achtergrond… Een reis op een schip: dat is op-en-top genieten! Geniet in een ligstoel op het bovenste dek of spot dolfijnen bij zonsopgang op het dek van het grootste zeilschip van de wereld, de Royal Clipper van de rederij Star Clippers.

Samen met Star Clippers geven we een cruise van 7 dagen voor 2 personen – gratis en voor niets – weg! Dit hebben we voor jou in petto:

  • Geniet van alle comfort en heerlijke relaxte leven aan boord, terwijl je halt houdt in de mooiste plekjes van Corsica.
  • Zowel waterratten als onvervalste landrotten halen het hart op door de charme van de Middellandse zee en het heerlijke leven aan boord.
  • De Royal Clipper biedt tal van activiteiten en faciliteiten. Op het bijna 2000 m² grote open teakdek vind je drie zwembaden en een marina-platform dat op zee uitmondt. Dé perfecte uitvalsbasis voor een flinke portie sportieve waterfun. Een motorsloep brengt je naar het nabijgelegen strand.
  • Het schip legt iedere dag aan in een andere gezellige haven waar je prachtige excursies kunt doen.
  • Bewonder het onderwaterleven in de Captain Nemo Lounge. Door de glazen patrijspoorten spot je de kleurrijkste visjes en koraalcontouren.
  • Een fitnessruimte, een Spa, een bibliotheek: het is er allemaal.
  • Je start de dag met een uitgebreid ontbijt, tussen de middag staat een fantastisch buffet klaar  en de dag sluit je af met een heerlijk a la carte diner in de prachtige eetzaal.
  • Je logeert in een comfortabele ruime tweepersoonshut met patrijspoort.

Niet inbegrepen:

Schip ahoi!

Klinkt dit als jouw droomvakantie? Doe dan zeker mee met onze wedstrijd, en wie weet, zeil jij samen met je partner, vriendin, zus of mama van 7 tot 14 of van 14 tot 21 oktober 2017 over de Middellandse zee. 

Wees er wel snel bij, de wedstrijd loopt van 4 juli 2017 tot en met 13 juli 2017 middernacht.

Partner Content