Maak kans op duotickets voor de Publieksdag in Living Tomorrow

Door Rani Merckx

Ben jij nieuwsgierig naar hoe de toekomst er zal uitzien? Wil je iets dat zo abstract is wat tastbaarder maken? Maak dan een reis naar de toekomst tijdens de Publieksdag in Living Tomorrow. Jij kunt erbij zijn, want we geven maar liefst 25 duotickets weg!

Heb je jezelf al eens bekeken in de slimme spiegel? Hoe zal de horeca in de toekomst evolueren? Zullen slimme apparaten en snellere uitwisseling van gegevens leiden tot een betere gepersonaliseerde gezondheidszorg? Of ben je benieuwd naar de functie van drones in de landbouw? Maak een sprong naar de toekomst en bezoek het Living Tomorrow, ook wel het Huis van de Toekomst genoemd.

Kom op een unieke manier te weten hoe technologie je woon-, werk-, en leefwereld zal veranderen. Heb je na al het ontdekken een hongertje gekregen? Geniet van een lunch in het restaurant The Bistronomy en maak kennis met robot Pepper. Kortom: een topuitstap voor jong én oud!

zora in resto
Robot Pepper

Waag je kans

Wil je hier absoluut bij zijn? Doe dan zeker mee met onze wedstrijd en maak kans op duotickets. De Publieksdag gaat door op zondag 16 oktober 2016, doorlopend rondleidingen tussen 10u en 16u.

  • Hoe wordt Living Tomorrow ook wel genoemd?
  • Hoeveel mensen zullen er hebben deelgenomen van 7/10/2016 tot en met 11/10/2016 middernacht?

Partner Content