Maak kans op een voorjaarshuis t.w.v. 10.000 euro!

Door Rani Merckx


De eerste lentezon in huis: tijd voor iets anders,…iets frisser! Dankzij vtwonen ben je een (muis)klik verwijderd van jouw ideale lente-interieur. 
Doe zondag 19 maart mee met deze wedstrijd en maak kans op jouw nieuw voorjaarshuis t.w.v. 10.000 euro.

Dit moet je doen

Een nieuwe zetel, een kleurrijk tapijt of enkele frisse decoratiespullen? Kiezen hoeft niet, want je kunt het allemaal winnen! Surf op zondag 19 maart (tussen 00.00 en 23.59 uur) naar vtwonen.be en verzamel leuke woonspullen voor jouw voorjaarshuis. Enige voorwaarde: alle spullen moeten samen precies € 10.000 – tot op de komma – kosten. Alleen als je op dit bedrag uitkomt, maak je kans om al die mooie spullen te winnen.

De vtwonen vakjury kiest dan uit alle inzendingen één winnaar, die de complete boodschappenlijst voor zijn of haar vtwonen voorjaarshuis gratis thuisbezorgd krijgt. Een cadeau van 10.000 euro, dus! En jouw voorjaarshuis inrichten? Dat laat je over aan een  professionele stylist van vtwonen.

Hop, snuisteren maar!

Een goede voorbereiding is het halve werk! Het is belangrijk is dat je niet zomaar lukraak op spullen begint te klikken. Denk na over het eindresultaat. Welke woonstijl past bij je? En hoe combineer je zodat alles een harmonieus geheel vormt? Doe dus voldoende inspiratie op.

Schrijf je nu in

Wil je deze kans niet missen? Schrijf je dan nu in en ontvang een herinneringsmail op 19 maart! Wil je jouw winkansen vergroten? Deze 10 tips helpen je op weg! Heb je geen idee welk type voorjaarshuis bij jou past? Doe de test en kom het te weten.

Succes!

Partner Content