Win een van de dertig Bite Aways t.w.v. 30 euro!

Win een van de dertig Bite Aways t.w.v. 30 euro!

Zzzzzz… daar zijn ze weer, die vervelende zoemende muggen rond je oren… zeker als ze jou voor een lekker hapje zien, met vervelende beten en jeuk als gevolg. De oplossing tegen die vervelende jeuk? Bite Away. En we geven er maar liefst dertig weg!

Urenlang gezellig napraten met familie en vrienden op terras of in eigen tuin: dat is de zomer op z’n best als je het ons vraagt! Tot je plots her en der jeuk krijgt en onophoudelijk begint te krabben… Hoewel we volop genieten van de warme zomerdagen, verenigen – jammer genoeg – ook de ietwat minder gewenste gasten zich aan je tafel: muggen

Krabben, krabben…

… tot je huid open ligt. Vanaf nu behandel je alle insectenbeten – van muggen tot dazen – met de Bite Away. In slechts enkele seconden verzacht het toestel de jeuk en neemt zo de zwelling weg.

Hoe het apparaat precies werkt? Het ergonomische toestel is uitgerust met een keramisch plaatje dat opwarmt tot 51 °C. Een korte aanraking met de verwarmde punt, 3 seconden voor kinderen en volwassen met gevoelige huid en 6 seconden voor volwassenen, op de plaats waar je gebeten bent, volstaat om de vervelende werking van het gif uit te schakelen. Meer nog: Bite Away is 100% natuurlijk en kan daardoor gebruikt worden tijdens de zwangerschap en door mensen met allergieën.

Bonus: uit onderzoek blijkt dat de Bite Away ook helpt bij kwallenbeten en het branderig gevoel door brandnetels.

Waag je kans

Klinkt dit alles je als muziek in de oren? Doe dan zeker mee met onze wedstrijd want we geven maar liefst dertig toestellen weg. Succes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

  • Hoeveel seconden moet je als volwassene de Bite Away op je muggenbeet houden?
  • Hoeveel mensen zullen hebben deelgenomen aan de wedstrijd tussen 26/07/2016 en 04/08/2016 middernacht?

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)