Win een luxueuze kampeervakantie t.w.v. € 500 in Frankrijk

Door Rani Merckx

Of je nu houdt van de kust, de ongerepte natuur of liever geniet van een zwemparadijs: zowel waterratten als onvervalste landrotten vinden hun gading in de 4- en 5-sterrencampings van Sandaya. En jij kunt een verblijf winnen!

Denk ellenlange wijngaarden, versgebakken stokbrood en niet te vergeten de chauvinistische mentaliteit… denk la douce France! Frankrijk is en blijft een populaire vakantiebestemming van de Belgen. En dan verblijven we nog het liefste op een camping. De simpliciteit, vrijheid en eensgezindheid spreken steeds meer Vlamingen aan.

Maar mag het voor jou wat luxueuzer? Dan zijn de 4- en 5-sterrencampings van Sandaya écht iets voor jou!

Sandaya? Oui, bien sûr!

Verspreid over de mooiste regio’s van Frankrijk liggen de luxueuze campings van Sandaya. Aan de kust, met of zonder zwemparadijs of midden in de natuur; je vindt vast een camping naar jouw voorkeur!

Wat hebben we voor jou in petto?

  • Een verblijf (voor 4 à 5 personen) in een standaard cottage op een van de 14 locaties van Sandaya.
  • Je kunt de vakantie opnemen tussen 1 september 2017 en 31 juli 2018, dus tijd genoeg om je volgende (zomer)vakantie uit te stippelen!

Wees er wel snel bij: deze wedstrijd loopt van 18 juli 2017 tot en met 27 juli 2017, middernacht!

In samenwerking met Femmes d’Aujourd’hui. De 4 winnaars worden door lottrekking bepaald uit de online en sms-deelnemers van beide magazines die een juist antwoord geven op de wedstrijdvraag. 

Waag je kans

Succes!

Partner Content