Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Win familietickets voor de Ketnet Zomertour XL!

Door Rani Merckx

Beleef samen met je kinderen en Ketnet een knotsgekke dag op de Ketnet Zomertour. Op 28 augustus wordt Bokrijk omgetoverd in een bruisend, muzikaal Ketnet-festivaldorp. Een gezellig familie event dat je niet wil missen!

Sluit de zomervakantie af met een K-K-K-Ketnet-knal en kom naar de Zomertour XL in Bokrijk. Ontmoet er bekende Ketnetters en artiesten in levende lijve tijdens een uitgebreide meet & greet. Ook trekken je kids vast de ogen open tijdens de coole parade met alle Ketnet en Ketnet Jr.-gezichten. Klaar voor een namiddag vol muziek- en speelplezier? Want daar stopt het niet…

Rising star

Is je kind een echt showbeest en is het dol op zingen, dansen en acteren? Goed nieuws! Ketnet is op zoek naar nieuw en jong talent en organiseert preselecties óp de Zomertour XL voor het derde seizoen van Ketnet Musical! De uitgelezen kans om indruk te maken? Lees hier alle voorwaarden.

Bruisend Bokrijk

De Ketnetband, de Ghost Rockers, de cast van Ketnet Musical – Kadanza Together: het is slechts een greep uit alle artiesten die het beste van zichzelf geven tijdens de Zomertour. Wil je hier absoluut bij zijn? Doe dan zeker mee met onze wedstrijd en maak kans op familietickets en een goodiebag. Succes!

Waag je kans

Partner Content