Libelle zomerwedstrijd: win 50x een geluidenboekje van Clavis Uitgeverij!

Libelle zomerwedstrijd: win 50x een geluidenboekje van Clavis Uitgeverij!

In boekjes kijkjes is leuk, er geluiden bij horen is nog leuker! Dankzij de nieuwste reeks geluidenboekjes van Clavis Uitgeverij maakt je kindje tijdens het lezen ook kennis met muziek, natuur- en dierengeluiden. En wij mogen 50 exemplaren weggeven!

Libelle trakteert

De hele zomer lang deelt Libelle wekelijks cadeautjes uit. Gewoon, om jouw dag te maken! Deze week zijn het mooie, geïllustreerde geluidenboekjes van Clavis uitgeverij waarmee je je kroost ongetwijfeld zoet houdt op én naar je vakantiebestemming!

7x gratis kijk- en luisterplezier

Was het een varken? Of een muisje misschien? Of was het de kikker in de vijver? Kijk en luister op elke bladzijde mee welk diertje er koerde, knorde of kwaakte. De nieuwe reeks bestaat uit 7 boeken, en jij kunt een exemplaar winnen:

De boekjes zijn voor vrolijke kleine lezertjes & luisteraars van 12-18 maanden.

Win, win, win

Wil jij kans maken op zo’n leuk geluidenboekje? Snel zijn, is de boodschap: deze wedstrijd loopt van 3 tot en met 10 juli 2019, middernacht*!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

  • Hoe laden de geluidenboekjes op ?
  • Hoeveel personen zullen deelnemen aan deze wedstrijd van 03/07 tot 10/07?

 

*De winnaars worden getrokken uit de online en sms-deelnames.

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)