Getty Images

Warm gebaar: vanavond applaus voor alle zorghelden

De voorbije dagen hebben heel wat mensen zich met hart en ziel voor ons ingezet. Om vanavond vooral onze zorgmedewerkers figuurlijk in de bloemetjes te zetten, roepen heel wat mensen op om als blijk van dank een stevig applaus te geven.

Applaus voor onze zorghelden

Zorgkundigen, verplegers, artsen, specialisten … Ze zijn zich stuk voor stuk uit de naad aan het werken om voor iedereen te zorgen die het nodig heeft. Ook de komende dagen zullen nog heftige worden en daarom willen heel wat mensen een momentje extra stilstaan bij deze tomeloze inzet.

Vanavond om 20 uur wordt gevraagd om even de ramen open te zetten en een hartverwarmend applaus door de straten te laten klinken. Onder andere in Italië, Spanje en Nederland gingen ze ons al voor.

Uit de grond van ons hart:

De maatregelen rond het virus worden elke dag opgevolgd en waar nodig aangepast. Heb je nog vragen of twijfels? Surf dan naar info-coronavirus.be of bel tussen 8 en 20 uur naar het nummer 0800/14.689.

Meer info over het coronavirus:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content