Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Bekijk ongeziene foto’s uit prinses Diana’s kindertijd

Deze zomer is het 20 jaar geleden dat prinses Diana overleed in een auto-ongeluk. Na de ontroerende documentaire ‘Diana, Our Mother: Her Life and Legacy’ waarin de koninklijke zonen, William en Harry, vol emotie vertellen over hun geliefde moeder, kun je nu ook een blik werpen op de kinderfoto’s van de iconische prinses.

1

1962

Diana Spencer werd geboren op 1 juli 1961. In 1975 kreeg ze de titel Lady Diana Spencer toen haar vader graaf werd. Op deze foto viert ze haar allereerste verjaardag.

6

1965

De vier jaar oude Diana. Haar broer, Charles, zegt dat ze reeds op jonge leeftijd een hart had voor goede delen en zich inzette voor de minderbedeelden.

9

1968

Diana met haar broer in hun huis in Berkshire. “Diana verdient een plaats in de geschiedenis”, zei Charles na haar dood. “Ze was niet alleen een mooi, maar ook een bijzonder persoon

10

1969

Een familiefoto genomen op de 50ste huwelijksverjaardag van Diana’s grootouders, de graaf en gravin Spencer. Diana en Charles Spencer staan vooraan op de foto.

(Bron: Elle UK)

Lees meer: