‘Blind Getrouwd’: zo verliepen de eerste dagen van de huwelijksreis

Door Jolien Thieleman

Na een spannende ontmoeting aan het altaar, zijn de vijf kersverse ‘Blind Getrouwd’-koppels op huwelijksreis vertrokken waar ze elkaar rustig beter leren kennen.

Stijn & Joke verkennen Rhodos, Victor & Line ontdekken de Algarve, Lenny & Jolien genieten van het mooie weer in Cyprus en Tim & Elke en Joris & Annelies reizen af naar Malaga.

Jolien & Lenny

“Dat begint hier al goed”, lacht Jolien, wanneer Lenny zijn trouwring niet meer draagt. Gelukkig heeft hij daar een goede reden voor: de ring veroorzaakt een lastige jeuk aan zijn vinger.

“Het is een raar gegeven: je trouwt met iemand, maar er is nog niks. Je moet nog iets opbouwen, maar over die onzekerheden kunnen we wel praten. Ik denk dat we daar allebei wel mee zitten”, zegt Jolien.

“Ik heb de indruk dat Jolien wel vooruit denkt”, vertelt Lenny. “Ik zeg dan tegen haar dat we van elke dag moeten proberen genieten en dat ze zich geen zorgen moet maken over gevoelens die er misschien nog niet zijn. Ik denk dat het best is om het gewoon rustig aan te doen.”

Joke en Stijn

Joke verrast Stijn met een mixtape voor in hun huurwagen. “Ik heb gewoon een mixtape gekregen, hoe cool is dat?”, zegt Stijn verrast.

“Ik vind Joke vrij open”, zegt Stijn over zijn kersverse vrouw. “Ik heb nog geen kantjes ontdekt waarvan ik dacht: als we daarover babbelen, dan schermt ze zich af. Ik denk dat ze open staat naar mij toe. Ze wil het doen werken en alle kaarten op tafel leggen. Dat is bij mij ook zo. Volgens mij zitten we daarom al op een deftige plaats in het experiment.”

Annelies en Joris

Tussen Annelies en Joris klikt het nog altijd ontzettend goed, ook al worden de verschillen tussen hen duidelijker. Joris ziet absoluut waarom hij en Annelies gematcht zijn en laat dan ook al wat in zijn hart kijken.

 

“Ik ben blij dat ik met jou getrouwd ben“, zegt Annelies tijdens een romantische wandeling. “We zitten in de wolken. Letterlijk!”

Line en Victor

Line en Victor staan op veel gebieden op dezelfde manier in het leven, maar ook zij ontdekken hun verschillen. Victor heeft af en toe een klein duwtje nodig om iets nieuws te ondernemen, in tegenstelling tot Line, die het belangrijk vindt dat haar partner van uitdagingen houdt.

 

Tim en Elke

Tim en Elke maken het gezellig aan hun privézwembad in het vakantiehuisje. “Ik heb het gevoel dat ik je al jaren ken”, zegt Elke. Wat geflirt blijft niet achterwege. “De grapjes worden wat gedurfder. In het begin weet je niet goed of dat meteen kan, maar nu worden de grenzen al wat meer afgetast. Tim laat blijken dat hij geen moeite heeft met hoe ik eruit zie, en dat is wel een geruststelling.”

 

Blind Getrouwd, elke maandag om 20u35 op VTM.

Beelden: VTM

Meer ‘Blind Getrouwd’:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content